Α.Ο. ΠΑΡΟΥ Κλασικός Αθλητισμός (ΣΤΙΒΟΣ)

Το τμήμα στίβου λειτουργεί από το 2015 οπότε και εντάχθηκε στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με μητρώο 2107. Από την πρώτη χρονιά οι αθλητές/τριες μας κατάφεραν να διακριθούν στις 3 πρώτες θέσεις στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Κυκλάδων. Έχουν συμμετάσχει σε Πανελλήνια πρωταθλήματα Π/Κ, ΠΠ/ΠΚ Α’, Ανωμάλου Δρόμου και Μαραθωνίου, με μεγαλύτερη διάκριση τη συμμετοχή στον τελικό των 80μ εμποδίων στις ΠΚ Α’.
Λειτουργούν τμήματα Ακαδημίας (6-9ετών), Προαγωνιστικό και Αγωνιστικό. Στόχος είναι η ανάπτυξη του στίβου στην Πάρο και η γνωριμία των παιδιών με ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα, με σκοπό την ανάδειξη ταλέντων, μα κυρίως την ολόπλευρη εκγύμναση και σωματική ανάπτυξη των παιδιών καθώς και την ψυχοσυναισθηματική τους καλλιέργεια.
Η επιτυχία της ομάδας σε τόσο μικρό διάστημα οφείλετε στους προπονητές, που με την εμπειρία τους, την άψογη συνεργασία τους και την αγάπη για τον κλασικό αθλητισμό προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη του στίβου στο νησί μας.

Φέτος ο Α.Ο. Πάρου σε συνεργασία με το τμήμα στίβου διοργανώνει στο νησί μας τον “8ο Γύρο Πάρου” – Υπερμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου 53 χλμ, στις 10 Ιουνίου, με την συμμετοχή δρομέων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

“Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Οι υπεύθυνοι του ομίλου θα σας βοηθήσουν να ενημερωθείτε σχετικά με το άθλημα που σας ενδιαφέρει.”
Α.Ο. ΠΑΡΟΥ Κλασικός Αθλητισμός (ΣΤΙΒΟΣ)